Welkom bij computeradviezen.nl, een enthousiaste professional die zich onder andere bezig houdt met het ontwerpen, realiseren en onderhouden van websites. 

Het ontwerpen en maken van een website, zoals u hem in gedachten heeft, is geen eenvoudige zaak. U zult zo uw eigen ideeën hebben hoe uw site er uit moet komen te zien of misschien heeft u wel helemaal geen idee en wilt u het aan ons over laten. 

Elke website is voor ons weer een nieuwe uitdaging, er wordt dan wel gebruik gemaakt van Joomla, maar elke website wordt zorgvuldig in overleg met de klant en naar de wensen van de klant samengesteld.

Wij leveren aantrekkelijke, functionele websites. Flash intro's zijn heel erg leuk maar het wordt minder leuk als een bezoeker eerst iets moet installeren om uw site te kunnen bekijken. Het gaat erom dat de aandacht wordt gericht op uw bedrijf en/of product en niet op allerlei bewegende animaties met vaak schreeuwende kleuren.

Neemt u rustig eens een kijkje in onze portfolio. Daar staat een aantal websites die door ons ontworpen en gerealiseerd zijn.

Tevens kunnen wij u van alles uit handen nemen zoals o.a. het registreren van uw domeinnaam, het behandelen van uw e-mail en natuurlijk het onderhouden van uw website. Neem eens een kijkje op onze site. Heeft u nog vragen, neemt u dan contact met ons op.

U kunt er verzekerd van zijn dat wij alle mogelijke aandacht aan uw wensen besteden zodat het eindproduct precies is wat u in uw gedachten had. Per slot van rekening is uw website uw internet visitekaartje!